FÖRHANDSVISNING LÄGENHETER PÅ LJUSTERÖX

24. November kl 12.00
Ljusterö Skärgårdsby, följ skyltarna.

Vi bjuder på buffé och presenterar projektet.
Tag gärna med en vän.

Namn: *

Epost: *

 

Jag godkänner företagets integritetspolicy.
Mobilnr: *

Antal medföljande:

FÖRHANDSVISNING

24 nov

kl 12-14

ANMÄL DIG
HÄR

FÖRHANDSBOKA NU

FÖRHANDSBOKA NU

SMÅLÄGENHETER MED UNIK KARAKTÄR

Nu planerar vi för 16st små lägenheter mellan 35 och 60 kvadratmeter invid Ljusterö Torg. Många av lägenheterna har en unik karaktär! Eller vad sägs om en liten etagelägenhet på 60kvm. Eller en kompakt tvåa med en privat trädgård. Prisnivån är från 950.000kr.

FÖR HUSHÅLL MED EN PERSON, PAR OCH SMÅ FAMILJER

Ljusterö Skärgårdsby utvecklas till ett samhälle för människor i alla olika åldrar och livssituationer. De planerade lägenheterna ligger vid entrén till byn och har mycket nära till affärer, restauranger och busstation. Lägenheterna är både praktiska och prisvärda och passar därför de flesta som inte behöver mer än ett eller två sovrum.
Det är först till kvarn som gäller!

BILLIGARE ÄN ATT HYRA

Lägenheterna säljs i bostadsrättsform och eftersom både insats och avgift är låga blir det billigare att köpa sitt boende än att hyra. På köpet får man en entrébiljett till bostadsmarknaden.

 

Här är ett räkneexempel som visar upppskattad månadskostnad. Beräkningen baseras på en lägenhet på 35kvm som har 990.000kr i insats och en belåningsgrad på 85%. Kontantinsatsen som förutsätts är 148.500kr.

Månadsavgift:                   2.196 kr

El/drift:                                  583 kr

Ränta (1,5%):                        736 kr

Amortering (2%):             1 402 kr

Månadskostnad               4.917 kr

Kostnadsberäkningen är en grov uppskattning och baseras på dagens ränteläge och förutsätter ett godkänt banklån. Hänsyn är taget både till amorteringskrav och ränteavdrag.

Alla lägenheter har minst ett sovrum

Öppna planlösningar

Etagelägenheter

Helkaklade badrum

BOA avser lägenhetsstorlek enligt mätreglerna i SiS. Utöver detta har samtliga etagelägenheter dessutom en golvarea om ca 8kvm per lägenhet.

Intresserad? Kontakta oss.

Namn: *

Email: *

Telefonnummer:

Genom att skicka ett meddelande läggs du automatiskt till i vår intresselista och får löpande information om hur Ljusterö Skärgårdsby utvecklas.
Övrigt:

Hur upptäckte du Ljusterö Skärgårdsby?

© 2018  LJUSTERÖ SKÄRGÅRDSBY